Фахівець управління нагляду в промисловості організував та провів круглий стіл з питань охорони праці з працівниками Костянтинівської кондитерської фабрики АТ «ВО «Конті»

02 лютого 2023

Головним державним інспектором відділу нагляду з питань безпеки праці західного напрямку управління інспекційної діяльності у Донецькій області Чистовим С.І. за допомогою телекомунікаційних засобів зв’язку проведено круглий стіл з питань охорони праці з представниками Структурного підрозділу Костянтинівська кондитерська фабрика АТ «ВО «Конті».

Під час заходу було розглянуто наступні питання: попередження випадків прихованого травматизму, безпечна експлуатація котельного обладнання, дотримання вимог безпеки під час організації та виконання робіт в умовах воєнних (бойових) дій.

Особливу увагу було привернуто до розробки та вжиття додаткових заходів щодо дотримання вимог безпеки під час організації та виконання робіт в умовах воєнних (бойових) дій, та внесення змін до «Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року, № 337.

На при кінці заходу було повідомлено щодо можливості отримання безкоштовної професійної допомоги в сфері повноважень Держпраці за допомогою створеного порталу https://pratsia.in.ua.