Фахівець управління нагляду в промисловості провів семінар зі слюсарями газовикористовуючого обладнання котелень КВП «Краматорська тепломережа Краматорської міської ради»

05 жовтня 2022

5 жовтня заступник начальника відділу нагляду північного напрямку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Сергій БЄЛОВ провів семінар-нараду зі слюсарями газовикористовуючого обладнання котелень КВП «Краматорська тепломережа Краматорської міської ради».

Дана професія пов’язана з об’єктами підвищеної небезпеки, тому перед початком роботи слюсаря зобов’язані не тільки пройти навчання, але і всі необхідні перевірки знань, які стосуються безпечних методів роботи, вимог інструкцій з обов’язковим обсягом виконуваних робіт.

Завдяки роботі служби охорони праці підприємства гарантовано проходження курсів або перепідготовка фахівців за зручним графіком. Програма навчання передбачає комплекс виробничих питань і питань охорони праці з обслуговування водогрійних, парових котлів та газових котелень.

У ході семінару-наради було обговорено питання організації безпечної підготовки до експлуатації газових котелень та котелень на твердому паливі з початком опалювального сезону.

Також було розглянуто питання впровадження профілактичних заходів щодо запобігання нещасних випадків на підприємствах та об’єктах теплокомуненерго. В ході семінару були надані відповіді та роз’яснення на запитання присутніх працівників підприємства.