Головний спеціаліст відділу експертної роботи провела онлайн консультацію з інженером з охорони праці ТОВ «КРАМАТОРСЬКИЙ УРОЖАЙ»

23 червня 2022

22 червня головний спеціаліст відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Дзюба Ю.І. провела онлайн консультацію з інженером з охорони праці ТОВ «КРАМАТОРСЬКИЙ УРОЖАЙ» Юровою М.В.

Під час проведення консультації була доведена інформація, про постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2022 року № 357 «Деякі питання виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки на період дії воєнного стану» та від 18.03.2022 року № 314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану».

Також під час спілкування було повідомлено, що отримати консультаційну підтримку, а також відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема і у воєнний час, можна на порталі https://pratsia.in.ua .