Інспектор Міжрегіонального управління провів онлайн-нараду з керівником ТОВ «Донстрой»

24 вересня 2021

23 вересня 2021р. відбулася скайп-нарада за участі головного державного інспектора відділу нагляду північно-західного напрямку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Москаленка С.С. та директора ТОВ «Донстрой» (м.Костянтинівка).

Під час проведення наради було обговорено наступні питання:  щодо профілактики виробничого травматизму у галузі металургії,  щодо утримання у безпечному технічному стані обладнання, машин і механізмів, деталі яких рухаються та/або обертаються. Також було обговорено  постанову Кабінету Міністрів України № 77 від 03 лютого 2021 року та необхідність проведення внутрішнього аудиту з охорони праці на підприємстві для подачі декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та ПКМУ №337 від 17.04.2019 року «Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві»

Наприкінці зустрічі було наголошено на необхідності суворого дотримання правил з охорони праці усіма працівниками підприємства.