Інспектор праці проводить онлайн-консультації у Покровську серед суб’єктів підприємницької діяльності

06 жовтня 2022

Інспектор праці відділу контролю західного напрямку управління з питань праці засобами телефонного зв’язку протягом тижня продовжувала інформувати суб’єктів підприємницької діяльності м.Покровська та Покровського району в сфері торгівлі, транспорту та послуг в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» про неприпустимість використання не задекларованої праці та відповідальність за порушення норм законодавства про працю. Працівникам була надана онлайн консультація щодо безпечної, здорової та задекларованої праці в умовах військового стану.

Інспектор праці звернула увагу всіх, що кожна недоотримана гривня в бюджет – це недофінансування лікарняних листків, соціальних виплат, армії тощо. Тому особливо зараз вкрай важливі сплачені за кожного оформленого працівника податки. Бо це вагомий внесок кожного громадянина в економіку країни.

Адже не задекларована праця не підтримує країну!

Окремо було зазначено, що відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема і у воєнний час, можна отримати  на інформаційному порталі Держпраці: pratsia.in.ua.