Інспектор управління гірничого нагляду провела семінар з працівниками ПрАТ “Веско”

20 вересня 2022

20 вересня головний державний інспектор спеціалізованого відділу нагляду у гірничодобувній промисловості управління гірничого нагляду Тамара Чернікова провела семінар з посадовими особами ПРАТ «ВЕСКО».

Під час заходу були обговорені наступні питання:

  1. Запровадження підприємствами та установами наказу Міністерства економіки України «Про затвердження Порядку впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці» від 28.10.2021 №839-21, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.11.2021 за №1488/37110, з метою цифровізації СУОП.
  2. Подання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства про охорону праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
  3. Дії працівників та посадових осіб суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану та у разі потрапляння у зону бойових дій.

Наприкінці зустрічі держслужбовець наголосила на необхідності навчання працівників до дій у надзвичайних ситуаціях, направлених на збереження життя та здоров’я під час виконання своїх професійних обов’язків.