Інспектор управління нагляду в промисловості провела семінари на АТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ»

04 липня 2022

1 липня головний державний інспектор відділу нагляду північного напрямку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Суботіна В.М. провела семінар на теми: «Порядок проведення випробування устатковання, технічного огляду та експертного обстеження (технічного діагностування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»; «Запровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці» з фахівцями АТ «ДТЕК Добропільська  ЦЗФ».

Суботіна В.М. повідомила присутніх, що 01.05.2022 набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 7 квітня 2021 р. № 319 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 26 травня 2004 р. № 687». Кабінет Міністрів України цією Постановою  вніс зміни до Порядку проведення огляду, випробування та експертного обстеження (технічного діагностування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

Під час проведення семінару  присутні мали можливість отримати відповіді на всі питання, щодо внесених змін.

Також присутніх було проінформовано про можливість отримання безкоштовної професійної консультативної допомоги в сфері повноважень Державної служби України з питань праці щодо консультаційної підтримки. Відповіді на найпоширеніші питання можна легко знайти за допомогою створеного Держпраці  інформаційного порталу (https://pratsia.in.ua).