Інспектор управління нагляду з питань безпеки праці провела семінар з охорони праці з підприємцем Покровська

24 січня 2023

Головним державним інспектором відділу нагляду з питань безпеки праці західного напрямку управління інспекційної діяльності у Донецькій області Юлією Яловою був проведений превентивний захід з ФОП Забрудський І.А., щодо вимог стану безпеки праці у суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у торгівлі в умовах воєнного стану.

Під час проведення заходу були обговорені питання: впровадження електронного документообігу в системі управління охорони праці, безпеки під час аварійного відключення електроенергії, безпечної поведінки експлуатації з альтернативними джерелами живлення та безпеки під час експлуатації електрогенераторів ,  надання першої долікарської допомоги у разі нещасного випадку на виробництві.

Особливу увагу було звернено на заходи безпеки під час артилерійських обстрілів та видів сигналів оповіщення цивільного захисту.

Також головним державним інспектором надана інформація, стосовно отримання відповідей на найбільш актуальні питання, які розміщені на сайті Держпраці у рубриці «Рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану», та на інформпорталі https://pratsia.in.ua.