Підписано Меморандум про співробітництво та партнерство між Держпраці та Асоціацією платників податків України

17 вересня 2021

Сьогодні, 17 вересня, т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці Віталій Сажієнко та Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе підписали Меморандум про співробітництво та партнерство.

Метою підписання угоди є консолідація зусиль щодо попередження порушень вимог законодавства про працю, зменшення рівня незадекларованої праці, поліпшення безпеки та охорони здоров’я працівників на роботі, а також щодо посилення ролі громадянського суспільства у реалізації державної політики у сфері проведення економічних реформ та запобігання правопорушенням платниками податків.

У рамках Меморандуму сторони зобов’язуються підтримувати ділові контакти, вживати усіх необхідних заходів для забезпечення ефективності та розвитку їх ділових зв’язків, сприяти розширенню форм співробітництва на засадах взаємоповаги та допомоги.

Держпраці визнає принципи прозорості та добросовісності, на яких компанії-члени Асоціації будують свою діяльність, та зобов’язується в межах повноважень максимально підтримувати їх у відповідних ініціативах.

У свою чергу, компанії-члени Асоціації зобов’язуються дотримуватися етичних принципів ведення бізнесу, забезпечуючи при цьому дотримання вимог законодавства про працю, охорону та гігієну праці.