Представник управління нагляду в промисловості відвідав Курахівську ТЕС

02 серпня 2022

28 липня головний державний інспектор відділу нагляду північно-західного напрямку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Олег КОТОВ в рамках Меморандуму про співпрацю у галузі охорони праці між Східним міжрегіональним управлінням Державної служби України з питань праці та ТОВ «ДТЕК Східенерго» прийняв участь у проведенні тематичного тренінгу з імітацією реальних дій на робочих місцях у Відокремленому підрозділі «Курахівська ТЕС» ТОВ «ДТЕК Східенерго». Тренінг проводився за програмою проведення протиаварійного і протипожежного тренування в хімічному відділенні. У тренінгу прийняли участь менеджер по хімічному відділенню, головний фахівець по хімічному відділенню, начальник зміни та інший оперативний персонал хімічного відділення.

Тренінг проводився за тематикою:

  1. Витік (викид) аміачної води із стаціонарної ємності зберігання аміачної води в результаті корозійного зносу і втоми матеріалу.
  2. Збільшення вмісту гідразину в поживній воді блоку № 3.
  3. Займання на електродвигуні насоса-дозатора вапна № 4 на ХВО.

За результатами проведення тренування дії оперативного персоналу визнані грамотними і правильними. Зауважень з боку контролюючих осіб не виявлено.