У Східному міжрегіональному управлінні регіональною комісією проводилась перевірка знань інспектора праці

02 лютого 2023

2 лютого під головуванням начальника Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Вячеслава Короля було проведено дистанційне засідання регіональної комісії для організації та проведення перевірки знань інспектора праці у Донецькій та Луганській області. На заході також були присутні члени комісії, зокрема, заступник голови –  заступник начальника Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Ганни Зуб та секретар Геннадій Ткаченко, члени комісії Марина Мартинюк (заступник начальника Східного міжрегіонального управління) та Вікторія Масуліс, які брали участь у перевірці дистанційно в форматі Zoom-конференції.

Комісія перевіряла знання інспектора праці та підводила підсумки оцінювання, яке складалось з 3 етапів: тестування, співбесіда та ситуаційні завдання. Комісія оцінювала знання інспектора відділу контролю з питань праці центрального напрямку Сергія Каракулова.

Під час співбесіди було поставлено 10 питань, на які він надавав відповідь. За результатами оцінювання посадовець Східного міжрегіонального управління  Сергій Каракулов отримав позитивну оцінку.