За участю інспектора відділу нагляду з питань безпеки праці відбулася нарада з представниками одного з машинобудівних підприємств ТОВ ” ФВТ Сервіс “

02 червня 2023

З метою зниження рівня виробничого травматизму, за участі головного державного інспектора відділу нагляду з питань безпеки праці центрального напрямку управління інспекційної діяльності у Донецькій області Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Березовського О.В. з представниками одного з машинобудівних підприємств, ТОВ ” ФВТ Сервіс ”  02 червня 2023р. за допомогою засобів зв’язку, електронних телекомунікацій та технологій відбулася нарада.

Під час проведення наради були обговорені наступні питання:

попередження випадків прихованого травматизму;

щодо безпечної експлуатації будівель та споруд;

забезпечення та використання засобів індивідуального захисту;

роботи на висоті, верхолазні роботи;

надання першої долікарської допомоги у разі нещасного випадку на виробництві.

Особливу увагу інспектор звернув на неприпустимість випадків прихованого травматизму і на те, що роботодавець несе повну відповідальність  за створення належних, безпечних і здорових умов праці.

Також було надано інформацію про проект Держпраці щодо консультаційної підтримки на сайті Держпраці у рубриці «Рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану» та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua/”  і про проект Держпраці “Україна працює”.