Заступник начальника Східного міжрегіонального управління провела засідання робочої групи з питань узгодження спільних дій щодо зменьшення рівня незадекларованої праці

09 червня 2022
8 червня у відповідності Плану роботи з питань зниження рівня незадекларованої праці Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці (по Луганській області) на 2022 рік заступником начальника Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Мариною Мартинюк в онлайн режимі проведено засідання робочої групи з питань узгодження спільних дій щодо зменьшення рівня незадекларованої праці.
  Засідання проведено за участі заступника начальника управління – начальника відділу контролю східного напрямку управління з питань праці, представників Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, Головного управління ДПС у Луганській області, Луганського обласного центру зайнятості та Федерації професійних спілок Луганської області.
  Під час роботи до присутніх було доведено інформацію про проведені заходи за 5 місяців поточного року, з огляду на військову агресію проти України, яка проводиться в межах повноважень Держпраці.
  Також до відома та подальшої співпраці доведено інформацію щодо проведення  з 30 травня 2022 року інформаційної кампанії «Україна працює!» з використанням візуальних матеріалів та рекомендацій щодо практичного впровадження програми, розроблених за сприянням проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».
  За нагоди було також доведено про роботу інформаційного порталу pratsia.in.ua. та можливості отримувати консультативну допомогу.